On traži nju

On traži nju

On traži nju

On traži nju preko oglasnika

Ukoliko ste muškarac i tražite žensku osobu bilo za zabavu, bilo za ozbiljnu vezu, bilo za brak, svoj oglas možete objaviti online na oglasniku. Oglasnik online je mjesto na kojem ćete naići na osobe sličnog razmišljanja poput vas. Da biste mogli objaviti oglas na bilo kojem online oglasniku bit će potrebno prije se registrirati. Sama registracija se sastoji od toga da date svoje podatke i da kreirate korisničko ime pod kojim će vas prepoznavati one žene koje će biti zainteresirane da vam se jave na vaš oglas.

Oglasnik je podijeljen po segmentima pa tako segment On traži nju se odnosi kada muškarac traži ženu. U oglasu ćete kratko opisati sebe sa osnovnim fizičkim podacima, te opisati kratko sebe čime se bavite i što smatrate da ženska osoba treba znati o vama da bi je zainteresirao vaš oglas.

Uobičajeno je da se daju podaci gdje se muškarac nalazi, otprilike grad ili županija, pa čak i država ako je u inozemstvu, te se za kontakt može ali i ne mora ostaviti kontakt broj telefona. Kad žena pročita oglas lakša je komunikacija ukoliko se u oglasu odmah ostavi kontakt telefon. Vaš oglas on traži nju može zainteresirati mnogo žena, no vi ćete sami prosuditi sa kojom ćete ženom nastaviti komunikaciju ili dogovoriti susret.

On traži nju preko agencija

Agencije za upoznavanje i spajanje osoba također može pomoći u situaciji kada on traži nju, muškarac ženu, ali i u drugim kombinacijama veza bilo da se radi o heteroseksualnim ili homoseksualnim vezama. Agencije za upoznavanje su mnogima donijele plodne veze jer agencije uzimaju vaše detaljne podatke, obave detaljne razgovore i sa vama i sa potencijalnim kandidatkinjama koje bi mogle odgovarati vašem profilu i vašem ukusu.

Kada on traži nju preko agencije ima puno veće šanse da pronađe odgovarajuću osobu jer agencija već nudi kandidatkinje koje bi mogle zainteresirati muškarca na osnovu razgovora koji je muškarac obavio sa agencijom.

Koristeći agenciju za upoznavanje skraćujete dugotrajna istraživanja između stotina i desetaka žena koje će se javljati na vaš oglas. Skratit ćete komunikaciju koja je početna faza i ustanovljavanje što je istina od izrečenog ili napisanog u poruci. Mnoge osobe nisu iskrene dok se ne traži da ih se upozna uživo jer se skrivaju iza brojeva telefona koji su možda nabavile samo za svrhu javljanja na oglase. No, neki muškarci vole istraživati sami i odlučivati sami u svom izboru.

On traži nju preko portala za upoznavanje

Postoje i portali gdje on traži nju kao segment portala za upoznavanje je dio ponude portala. Za svaki portal koji se bavi povezivanjem ljudi potrebna je registracija u kojoj ćete se registrirati pod korisničkim imenom po kojem će vas prepoznavati potencijalne kandidatkinje.

Kada u sekciji on traži nju objavite oglas ili započnete čavrljanje sa ženama koje su online prisutne na portalu nakon što ste proučili njihov profil otvaraju vam se mnoge mogućnosti. Ukoliko je žena online i želi komunicirati, dopustite i njoj da prouči vaš profil prije nego krene dopisivanje. Što ste više iskreniji u davanju podataka prilikom kreiranja svog profila već ste puno napravili jer žene koje su na portalu kao i vi traže iskrene partnere bilo da se radi o vezi za zabavu, ozbiljnijim vezama ili potencijalnim vezama za brak.

Ukoliko ste neiskreni kod kreiranja svog profila, vjerujte da će neistina izaći kroz nekoliko rečenica jer će vas ženska osoba zasigurno pitati neke stvari koje ste stavili u profil. Pa ako vas ulove u laž jer ste htjeli uljepšati svoj profil brzo će vam iskliznuti iz komunikacije. Stoga samo iskreno i stići ćete do svog cilja i pronaći partnericu kakva vama odgovara.

Tagovi: