Kako saznati s kim se dopisuje

Dopisivanje

Kako saznati s kim se dopisuje

Kako saznati s kim se dopisuje i kako prepoznati određene znakove?

Tajna dopisivanja su prisutna u većini veza, a razlozi mogu biti mnogobrojni. Kada osjetimo sumnju, želimo odgovor da li je ona opravdana ili ne, osobito kada je u pitanju naš partner. Dopisivanje je postalo dio nas, gotovo svaki dan možemo započeti novi razgovor sa stotinama ljudi diljem svijeta i na taj način ostvariti razne kontakte. No što kada dopisivanje ode predaleko? Kako saznati s kim se dopisuje? Imajte na umu da Vaš partner nije obavezan polagati Vam račune, što znači da ne morate znati sve o svemu, osobito ako je u pitanju posao. Što učiniti? Prvi savjet je da budete iskreni sami sa sobom.

Da li Vi zaista sumnjate ili ne? Ukoliko je odgovor DA, tada krenite od najjednostavnijeg procesa – razgovora. Priđite partneru i recite mu kako se osjećate i da li su te sumnje opravdane. Reakcije nikada ne lažu, što Vam odmah može dati trenutni mir. U slučaju da ostane zatečen, tada je možda vrijeme da obratite pažnju na sljedeće stvari: Mobitel je uvijek uz njega, promijenjena je stara lozinka otključavanja, mobitel se postavlja na ekran. Normalno je da će Vam ovakve stvari postaviti pitanje Kako saznati s kim se dopisuje? Savjetujemo Vam da prije zadiranja u intimu partnera pokušate smirenim i smislenim razgovorom.

Kako saznati s kim se dopisuje i od kuda krenuti?

Najbolji način da si odgovorite na pitanje kako saznati s kim se dopisuje je obrnuto traženje određenog telefonskog broja. Naravno, za navedeni proces je potrebno imati broj osobe na temelju kojeg ćete izvući sve potrebne informacije o njoj. Češće metode odnose se na provaljivanje profila na društvenim mrežama ili u aplikacije za dopisivanje. Kako saznati s kim se dopisuje? Ne bi vjerovali, no na internetu možete svašta saznati – ali i naučiti. Postoje brojni forumi koji korak po korak opisuju kako provaliti nekome u profil na društvenim mrežama ili određenoj aplikaciji na mobitelu.

Iako je riječ o teškom narušavanju intime, provaljivanje u društvene profile se danas smatra “normalnom” stvari. Da li postoje još koji načini? U slučaju da niste hakerski nastrojeni, tada uvijek možete biti mudri. Najjednostavniji način je uhvatiti trenutak nepažnje Vašeg partnera i hvatanja njegove lozinke. Zapamtite lozinku i uzmite mobitel kada Vam se pruži prilika. Ne osudite se? Onda možete iskoristiti i sljedeću metodu: Za vrijeme tipkanja po mobitelu zatražite Vašeg partnera da vam na kratko pokaže mobitel ili da Vam ga na kratko posudi. Reakcije će Vam ubrzo otkriti o čemu je riječ.

Kako saznati s kim se dopisuje i kako se suočiti s partnerom?

Recimo da ste na određeni način saznali ono čega ste bojali i da za to imate dokaz. Što dalje? Kako krenuti u proces suočavanja? Krenite od smislenog razgovora u kojemu ćete obrazložiti zašto ste sumnjali, koji su bili znakovi za sumnju, i kako ste saznali istinu. Probajte na što smireniji način objasniti sve, jer svađom možete samo pogoršati narušeni odnos. Vaš partner bi Vam mogao jasno dati razloge zašto, ali isto tako se može braniti s uništavanjem intime. Nitko od nas se ne voli osjećati prevareno, što znači da morate biti pripremni na svakakve reakcije.

Kako saznati s kim se dopisuje je pitanje koje muči većinu, i nažalost ovo je realno pitanje modernog doba. U kvalitetnom odnosu ne bi se trebalo postavljati pitanje kako saznati s kim se dopisuje niti da li je sve u redu u odnosu? Veze se moraju graditi na međusobnom povjerenju i zajedničkom vremenu. Morate shvatiti kako je i Vašem partneru potrebno vrijeme za njega, i da to ne mora odmah značiti varanje ili švrljanje. Nemojte si dozvoliti sumnju u odnosu, ona je otrov koji narušava zdrave temelje. Kada imate pitanje, postavite ga odmah, ne dozvolite daljnje razvijanje problema.

Tagovi: