Kako upoznati dečka

Upoznavanje

Kako upoznati dečka

Kako upoznati dečka, znajte što želite

Upoznavanje princa na bijelom konju je san mnogih djevojaka, no realnost često naruši navedeni san. U čemu je problem? Problem često leži u većini djevojaka koje niti same ne znaju što žele, ali žele nešto. Prvi korak u kako upoznati dečka je upoznavanje same sebe. Želite li dečka na bijelom konju koji može biti princ? Ako je odgovor da, onda prvo valja poraditi na sebi. Da bi privukli ono što želimo, moramo znati što je to i moramo biti neustrašivi i odvažni. Sigurno znate kako neustrašive cure uvijek najbolje prolaze, no postavlja se pitanje kako?

Samosvjesne cure znaju koliko vrijede i što žele, što znači da neće spuštati ljestvicu samo kako bi imale nekoga. Ovdje možemo nadodati i umjetnost flertanja. Možda ste mislili kako se radi o muškom potezu, ali flertanje nije rezervirano samo za njih. Muškarci također vole čuti kompliment i lijepu riječ, i upravo to može osvojiti određenog frajera. Znači, proces kako upoznati dečka kreče od Vas samih i Vaših sposobnosti zavođenja. Svoje metode uvijek možete vježbati s konobarom, kolegom s posla, prijateljima.

Kako upoznati dečka, razni načini upoznavanja

Postoji neko opće mišljenje kako dečki vole tihe i pomalo sramežljive cure, ali realno, takve neće znati kako upoznati dečka. Misterioznost i sramežljivost može ići u korist određene cure ako je dečko taj koji odrađuje proces upoznavanja. Kako upoznati dečka? Krenite od proširenja kruga svojeg kretanja. Ovo se odnosi na upisivanje pojedinih tečajeva, upisivanja u teretanu, knjižnicu ili slična mjesta. Gledajte na to da se krećete u nekom krugu istomišljenika. Probajte izaći na neku drugu lokaciju solo ili sa prijateljima.

Lijepa odjeća i šminka, šarm i osmijeh će privući mnoge, no na Vama je da odaberete da li se itko uklapa u Vaš film. Odite na rođendan, proslavu zaruka, vjenčanje, krstitke ili neki drugi oblik fešte. Zašto? Prijatelji uvijek imaju prijatelje, što znači da možete upoznati dečka koji se kreče u Vašem krugu ljudi. Zadnja opcija je isprobavanje dating aplikacija. Dating aplikacije su super jer štede vrijeme i novac, a odabir vršite samo uz klizanje prsta po ekranu mobitela. Za kraj, izađi sama na kavu. Možda zvuči kao glupa metoda, no cura koja sjedi na kavi će biti primijećena.

Kako upoznati dečka, najbolja mjesta za upoznavanje

Pitate se koja su najbolja mjesta za upoznavanje dečka? Nekada je odgovor bio kina, kafići, koncerti, javni prijevoz, no danas se situacija poprilično promijenila. Dečka danas možeš upoznati na svakome uglu, ali bitno je da znaš kakav tip preferiraš. Hajdemo to opisati na sljedeći način: Volite dečke koji obožavaju životinje? Super! Probajte se prijaviti za volontiranje u azilu ili posjetite neki lokalni pet shop. Volite aktivne dečke? Onda je odlazak u planinu, u teretanu ili na neki sportski događaj savršena prilika za upoznavanje.

Kako upoznati dečka? Filmofil ste i volite kina? Priuštite si samostalni odlazak u kino i sjednite što bliže dečkima koji izgledaju kao da su također solo. Volite koncerte? Odvedite se na koncert i sretnite osobu koja ima isti ukus u glazbu kao i Vi! Kako upoznati dečka? Možete ga upoznati u šetnji s psom, dok idete u dućan po potrebne namirnice, dok plaćate račune, dok prelazite cestu, dok ste vani na kavi s društvom. Nema posebnih pravila kada pričamo o upoznavanju princa na bijelome konju, jedino pravilo je prepustiti se. Imajte na umu, ljubav se ne traži – ona se događa.

Tagovi: