Kako upoznati curu

Upoznavanje

Kako upoznati curu

Kako upoznati curu i od kuda krenuti?

Potrebno je znati kako upoznati curu na pravilan način, jer istina je da djevojke ne kucaju na vrata u potrazi za dobrim dečkom. Koji su početni koraci u upoznavanju cure? Htjeli Vi to ili ne, početni koraci uključuju izlaske na mjesta koja vrve djevojkama. Ova mjesta uključuju glazbene događaje, barove, restorane, trgovačke centre, popularna mjesta u gradu ili okolici. Naravno, dating aplikacije su također opcija, ali njih je najbolje držati kao rezervu ako sve ostalo propadne. Kako upoznati curu nije proces koji ima posebna pravila, no važno je da znate što želite.

Privlačnih djevojaka ima svuda, tako da je jedino pravilo da izađete van i da budete društveni i šarmantni. Za početak, odvojite si određeno vrijeme kada možete izaći i odvojite si mjesto gdje bi voljeli izaći. Izađite sami ili sa prijateljima, i uz dobru zabavu pokušajte ostvariti novi kontakt. Ako niste sigurni od kojeg mjesta za upoznavanje bi krenuli, tada razmotrite sljedeće: Da li je Vama to mjesto zabavno i da li se osjećate opušteno. U slučaju da je odgovor ne, tada se fokusirajte na neko drugo mjesto.

Kako upoznati curu na ispravan način?

Važno je odmah u početku razumjeti određene stvari. To što Vi želite upoznati potencijalnu dragu, ne znači da određena cura želi odmah vezu. Izgradnja veze će tražiti više ponovljenih susreta, kao i dublje upoznavanje osobe. Ukoliko određena djevojka primijeti da silite neki viši odnos, ona bi se mogla osjećati neugodno i isto tako Vas zauvijek pozdraviti. Proces kako upoznati curu se obazire i na odnos koji gradite. Požurivanje nikada nije donijelo nešto dobro, a to i sami znate iz brojnih primjera oko sebe.

Kaže se “Strpljiv – spašen”, i to sa razlogom. Kako upoznati curu na ispravan način? Recimo da ste upoznali djevojku, sljedeći korak je građenje odnosa koji se potencijalno može pretvoriti u nešto više. Dopustite curi da se izrazi, dajte joj zraka za disanje, upijajte ono što govori i budite tu za nju. Postoji mišljenje kako je najteži dio upoznati nekoga, no istina je u potpunosti suprotna. Veoma je teško održati kontakt i stvoriti nešto iz njega. Vrijeme će sve pokazati, a u međuvremenu je najbitnije da se posvetite građenju odnosa.

Kako upoznati curu preko interneta?

Onda kada sve opcije padnu u vodu, ispliva opcija online upoznavanja. Prije svega, važno je naglasiti da je navedeni način upoznavanja najpopularniji način upoznavanja, ali i najviše površan. Znamo kako su svi užurbani u današnjem svijetu, no to nikako nije poželjna opcija kada želimo nekoga upoznati. Kako upoznati curu preko interneta? To možete napraviti uz pomoć dating aplikacija ili društvenih mreža. Da, navedena opcija je zanimljiva jer Vam je unaprijed već sve servirano, ali nedostaje doza misterioznosti i osjećaja.

Upoznavanje preko interneta Vam ne može donijeti sramežljivi osmijeh ili blago crvenilo u licu. Ako ste zaista u naumu da upoznate nekoga za sebe, tada je opcija kako upoznati curu preko interneta veoma veliki rizik. Zašto? Online predstavljanja su često lažna, što znači da se možete zaljubiti u ideju same osobe umjesto u nju samu. U slučaju da ste nekoga upoznali online putem, tada Vam savjetujemo da što prije odradite prvi pravi spoj kako bi vidjeli da li je to stvarno to ili ne. Bez obzira na sami način upoznavanja, uvijek je bitno postepeno ulaziti u razvoj odnosa.

Tagovi: