Kako prići dečku

Ona traži njega

Kako prići dečku

Kako prići dečku kao cura

Zasigurno ste i vidjeli dečka koji vam se jako sviđa, no ne znate kako prići dečku i započeti s njim razgovor. One malo hrabrije cure su u nekim situacijama uspjele napraviti taj prvi korak, no veoma rijetko se događa da cure priđu dečkima. Najčešći razlog k tome je zbog straha od odbijanja i narušenja njenog ponosa, sve do toga što će svi drugi reći, jer inače nije tradicionalno da su cure te koje rade prvi korak. Vjerojatno ste barem jednom pokušali prići dečku, no taj ulet nije baš najbolje završilo. Ili ste se izblamirali i posve bile izgubljene da niste više znali što govorite ili radite. Ili pak vas je dečko odbio ili ste saznali da on već ima curu. Ili pak nakon razgovora sa totalnim strancem niste razmijenili brojeve i više ga nikada nisi vidjela. Kako više ne biste doživjeli ponovni neugodnjak, u nastavku ćemo vam otkriti kako prići dečku koji vam se sviđa.

Kako prići dečku prva

Mnoge cure ne znaju kako prići dečku i započeti s njim razgovor, zbog čega ćemo vam i donijeti nekoliko dobrih savjeta kako biste sljedeći put kada vidite dečka imali više hrabrosti.

Prvo kao prvo, kako prići dečku sa punim samopouzdanjem, veoma je bitno da budeš prirodna i da ne glumiš nešto što zapravo i nisi. Nemoj se držati uštogljeno i umišljeno, te nemoj odavati dojam da si nešto što nisi. Primjerice, nemoj lagati o tome koliko imaš godina, koji fakultet pohađaš ili gdje živiš. Ako se želiš svidjeti dečku, bitno je da se njemu sviđa tvoja prirodna ja, a ne neka cura koja ustvari nisi ti.

Drugo, pokušaj biti malo spontana. Nemoj imati straha oko toga da kažeš “da” u nekim situacijama ili da napraviš nešto za što prije ne bi imala hrabrosti. Na primjer, ako vidiš da netko s kim ideš na predavanja ide isti na stanicu za vlak, priđi mu i započni s njim razgovor poput “I ti isto putuješ vlakom. Na koji ti vlak ideš? “.

Kako prići dečku sa samopouzdanjem

Kako prići dečku trebaš sa puno samopouzdanja prići te je najbitnije da to ne bude neugodno iskustvo. Ukoliko je i tebi neugodno, onda će i tebi isto biti neugodno. Nemoj uletjeti s nekim “cringe” uletom ili očajnički pokušavati pokrenuti neki razgovor. Bolje je da nisi mu prišla nego da si uletio s takvim uletom. To najbolje možeš shvatiti ako se sama prisjetiš takve iste situacije kada je tebi neko pokušao uletjeti na taj isti način. Stoga, kako prići dečku je bolje da pokušate pokrenuti razgovor o nekoj zajedničkoj temi, ukoliko oba dvoje ste na istom koncertu, pohađate isti fakultet, ili radite na istom radnom mjestu. I od tuda, pokušajte dalje ići i možda pronađete nešto vama zajedničko.

I za kraj, budi samouvjerena. Budi sigurna u onome što radiš. Dečki vole kada cura zrači samopouzdanjem i kada je veoma sigurna u sebe i nije ju strah što će drugi reći. Budi sigurna kada započinješ razgovor, kada izbijaš šale i kada pričaš o nečemu. Takvu energiju ćee prepoznati drugi dečki i te ćeš im se svidjeti.

Tagovi: