Kako prići curi

On traži nju

Kako prići curi

Ako poradite na sebi olakšat ćete si kako prići curi

Nekim dečkima nije nikakav problem uletjeti nekoj curi započeti razgovor, biti šaljiv, gledati je u oči, zavoditi i šarmirati. No nisu svi dečki isti i nemaju svi dečki istu dozu hrabrosti, neki su sramežljiviji pa imaju problema sa načinom kako prići curi.

Prvo trebate poraditi na samom sebi, ne mislimo pri tome da odmah otrčite u teretanu i počnete piti steroide kako bi vam mišići ubrzano narasli uz naporno vježbanje. Trebate poraditi na svom stavu, govor tijela puno pokazuje, opustite se i nemojte biti napeti. Budite svoji, prirodni i potrudite se da curi pokažete sebe onakvi kakvi jeste jer svako pretvaranje će cura vrlo brzo prozreti. Ako se ponašate prirodno i trudite se da curi pokažete da vam se sviđa, ako ništa drugo zainteresirat će se za vas.

Kada smišljate način kako prići curi nemojte zaboraviti da gledanje u oči dok razgovarate sa curom puno znači. Ukoliko razgovarate da nekom curom nemojte pogled skretati na okolinu, a nipošto na druge cure jer iako je to na tren svaka cura će to primijetiti kada skrenete pogled.

Hrabrost je način kako prići curi

Iako ste možda po prirodi sramežljivi i neugodno vam je prići curi, oslobodite se te sramežljivosti. Što vam se može dogoditi ako odaberete krivi način kako prići curi, ništa, cura će produžiti dalje a vi ćete iz toga nešto i naučiti u sljedeći put poboljšati svoj ulet. Iz svake situacije možete nešto novo naučiti i o sebi i o drugima.

Svaka cura ako je normalna, pri tome mislimo ako nije uobražena i ponaša se prirodno, rado će prihvatiti normalan i prirodan razgovor ako pred sobom ima dečka koji je opušten i prirodan. Ako ste primijetili curu koja vam se sviđa nemojte dugo čekati jer će baš toj curi možda uletjeti neki drugi dečko dok se vi predomišljate kad i kako prići curi.

Ukoliko vam cura jasno pokazuje da nije zainteresirana i da joj ne odgovara razgovor sa vama radije odustanite i prihvatite da je to znak da trebate stati i odustati. Promatrajte govor njezinog tijela i oči oni će vam jasno dati do znanja želi li ili ne želi nastaviti razgovor sa vama dalje.

Komplimenti i uleti način kako prići curi

Uleti i otrcane fraze koju su već postali klišeji su svakako nešto što trebate izbjegavati. Koristeće se takvim klišejima nećete nikoga osvojiti već ćete ispasti smiješni u najmanju ruku, ako ne i otrcani. Nastojte biti originalni sa prvom rečenicom, a prirodna i opuštena rečenica je nešto što uvijek pali. Ukoliko unesete u razgovor i dozu humora, pronašli ste način kako prići curi jer cure vole dečke koji imaju smisla za humor. Čuli ste za onu poznatu osjećam se uz njega uvijek nasmijano. E pa upravo to, ako dečko uspije nasmijati curu već ste napravili puno jer ste i vi opušteni a i nju ste opustili. Ne mora to biti neki vic, no dobra fora, šala, dosjetka mogu izazvati osmjeh na njenom licu.

Komplimenti su uvijek dobrodošli, no nemojte pretjerivati sa komplimentima jer kao i sa svime ostalim nastojte komplimente dozirati u nekom normalnom tijeku razgovora. Cura se treba osjećati poželjno i seksi da bi bila zadovoljna jer sigurno je puno vremena potrošila na šminkanje i kombiniranje odjeće za taj izlazak pa će joj svakako biti drago čuti da super izgleda.

I ako baš morate smisliti neki ulet neka to bude originalan vaš ulet i zapamtite da ćete time ostaviti prvi dojam u svojoj nakani kako prići curi i ona će taj prvi dojam koji je i najvažniji dojam dobro zapamtiti.

Tagovi: