Cure za jednu noć

Osobni kontakti

Cure za jednu noć

Cure za jednu noć su pustolovina o kojoj sanjate

U braku ste i ne želite neku stalnu ljubavnicu, ne želite ugroziti svoj brak, a ipak želite doživjeti neke stvari u seksu koje se svojoj ženi ne usudite ni predložiti. Cure za jednu noć su pustolovina o kojoj sanjate i koju lako možete i ostvariti, a možete je i ponoviti, s istom curom ili svaki puta sa nekom drugom curom. Ako vam takva tajna podiže adrenalin, priuštite sebi nezaboravan provod, razuzdan seks i vrhunsko uzbuđenje.

Ako ste na službenom putu u tuđem gradu u kojem imate malo poznatih i ako tako često putujete također ćete poželjeti uz sebe cure za jednu noć i malo razuzdane zabave koja će začiniti vaša poslovna putovanja. Lako ćete otkriti da tako možete imati po jednu curu u svakom gradu, a možda i više njih. To je tako rasterećujuće, one ništa ne traže, nikada ne prigovaraju, a uvijek pitaju što vi želite i ispunjavaju sve vaše želje.

Od ženinog prigovaranja uvijek pobjegnete kod cure za jednu noć

Ima tako teških i kompliciranih brakova koji se unatoč stalnim svađama i prozivkama ne razvode zbog znanih i neznanih razloga. U jednom takvom braku ste i vi, ali vam razvod nije ni u peti, imate vi svoj lijek za tu bračnu tlaku, od ženinog prigovaranja uvijek pobjegnete kod cure za jednu noć i sada vam se to toliko osladilo da ste cure počeli mijenjati. Želite ih isprobati što više, jer ste tek sada otkrili prave užitke.

Mnogi bjegunci iz bračnog pakla krenu od jedne cure za jednu noć, ali ih ti seksualni izleti toliko opčine da uskoro počnu eksperimentirati i sa dvije ili više cura. Brak ostaje siguran, ali vi ste našli način da pobjegnete iz bračnog pakla i otada ste postali imuni na sve što se u vašem braku događa, sav ženin jetki otrov koji sipa na vas kao da se odbija od vas, kao da ste postali nedodirljivi i neranjivi.

Cure za jednu noć za mlade seksualne početnike

Ulazak u aktivan seksualni život mladim muškarcima može biti vrlo stresan i izroditi se u seksualne blokade i kočnice ili u prave erektilne disfunkcije. Seksualno neiskusni mladi muškarci uvijek plahi, a preuzbuđeni, pa dolazi do prerane ejakulacije, boje hoće li to obaviti kako treba, hoće li cura znati da je neiskusan, hoće li je zadovoljiti. Cure za jednu noć za seksualne početnike spašavaju mladog muškarca od sramote i poniženja i dat će mu odličnu seksualnu poduku.

Mogu li cure za jednu noć biti dobre seksualne učiteljice, e pa većina muškaraca će vam reći da su danas sjajni ljubavnici samo zato što su imali odličnu seksualnu učiteljicu. I ne bojte se takvoj curi reći da vam je to prvi put, ona će to ionako znati. I ne bojte se pitati što žene vole i očekuju od muškarca, iskoristite priliku i naučite od najboljih, a ako trebate ponavljanje seksualnih lekcija, znate koga trebate zvati.

Tagovi: